Társadalmi felelősségvállalás

A Goldeneggs Kft. a társadalmi felelősségvállalás (CSR) számos területén aktív. Rendkívül fontosnak tartjuk a
környezetünk védelmét, illetve igyekszünk olyan környezetet létrehozni, amelyben munkatársaink jól érzik
magukat. Célunk, hogy egy etikus, társadalom- és környezetbarát vállalat legyünk.

Mit jelent számunkra a társadalmi felelősségvállalás?

KÖRNYEZET

Rendkívül fontos számunkra, hogy a jövő generációk érdekében fenntartható módon bánjunk környezetünk erőforrásaival. A szelektív hulladékgyűjtés mellett odafigyelünk az energiafelhasználásra.

Az irodában törekszünk az újrahasznosított papír használatára, illetve a papírmentes iroda kialakítására, ami azt jelenti, hogy az ügyfelektől elektronikusan kérjük a papírokat és mi is digitálisan küldjük és tároljuk az adatokat. Szeretnénk elkerülni minden felesleges papírfelhasználást.

EMBEREK

Vállalatunk legfőbb értéke az Ember. Fontosnak tartjuk a Családbarát munkahely megvalósítását, azaz olyan környezetet szeretnénk biztosítani, ahova a munkatársaink szeretnek bejárni. A Család számunkra a legfontosabb, ezért támogatjuk és segítjük a GYES/GYED-ről visszatérő kismamákat, emellett lehetővé tesszük a “home office” munkavégzést is.

Folyamatosan keressük a lehetőségeket annak érdekében, hogy a munkatársaink jól érezzék magukat., ezért egészségük megóvása érdekében az irodába helyes tartást biztosító, gerinckímélő székeket vásároltunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy az általunk választott foglalkozás olykor stresszel jár, így kiemelt figyelmet fordítunk a stresszkezelésre.

KÖZÖSSÉG

Úgy véljük, hogy az évek során felhalmozódott tudást és tapasztalatot érdemes megosztani a fiatalokkal. Éppen ezért szívesen fogadjuk és vállaljuk az oktatást a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán.

A 2020-as koronavírus-járvány okozta időszak mindenki számára nehéz volt, így az olyan szervezetek, mint például a szegedi Vadaspark is komoly kihívások előtt állt. Támogatásunk jeléül örökbefogadtunk egy elefántot. Miért pont rá esett a választásunk? Egyrészről nagyon szeretjük, másrészről sok, a cégünkre is jellemző “közös vonást” véltünk felfedezni: az elefántok szociális igényű, magukat családban jól érző állatok, akik maguk mellett tartják utódaikat és rendkívül fontos számukra a család.

Szívügyünknek tekintjük a nehéz sorsú gyermekek segítését, minden évben jelentős összeggel támogatjuk Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonát, ahol vak, látássérült és halmozottan fogyatékos gyermekeknek segítenek.

Rendszeres támogatjuk a UNICEF munkáját, így segítve a nehéz helyzetben élő gyermekeket.