Vállakozásfejlesztés

A desszert

Goldeneggs Vállalkozásfejlesztési Központ

Valós vállalkozói segítségnyújtás az ügyfeleknek a stratégiai partnerek segítségével

Folyamatos fejlődés során 2020-ra eljutottunk odáig, hogy az ügyfeleinknek komplex szolgáltatáscsomagokat tudunk nyújtani, valódi értéket teremtve számukra. Közösen, kölcsönös együttműködés mellett Vállalkozásfejlesztési Központunkban minden jelenlegi és leendő ügyfelünk megtalálhatja számára azt szolgáltatási portfóliót, amely a problémái jelentős részét leveszi a válláról. Leegyszerűsítve: a Goldeneggs-nél segítünk vállalkozni.

LIKVIDITÁSMENEDZSMENT

kézben tartjuk a pénzügyeit

Vállalkozóként sűrűn érzi, hogy nem kezeli professzionális módon
vállalkozása pénzügyeit, nyomasztják a döntések?

PÉNZÜGYI TERVEZÉS

A mindennapi vállalkozói gyakorlat egyik legnagyobb kihívása a vállalkozás pénzügyeinek kezelése. Meggyőződésünk, hogy ezeknek a problémáknak a jelentős hányada preventív módon kezelhető lenne.

 

Egy alapos pénzügyi előkészítéssel, egy professzionális cash-flow tervvel nagymértékben hozzá tudunk járulni ügyfeleink vállalkozói „komfortérzetéhez”.

KONTROLLING

Kiemelkedő vállalkozói teljesítményhez valós idejű információkon alapuló vezetői pénzügyi döntések szükségesek.

 

Ezen a területen tálcán kínáljuk ügyfeleinknek az általunk biztosított elérhető versenyelőnyöket legyen szó a kontrolling rendszerünkről, a kiforrott vállalatirányítási rendszerünkről, vagy akár a személyre szabható vezetői riportokról.

FINANSZÍROZÁS

Minden cég életében eljöhet az a pillanat, amikor a fejlődésének abba a szakaszába ér, ahol már külső forrás bevonása szükséges. Rendkívül nehéz eligazodni a pénzügyi közvetítőrendszer összetett kínálatában.

 

A Goldeneggs ügyfelek élete ezen a területen is könnyebb, mert pénzügyi szakértőinka a számára legkedvezőbb kombináció kialakításában nyújtanak érdemi segítséget, legyen szó akár megtérülési számításokról, akár konkrét finanszírozási konstrukció kiválasztásáról.

ÜZLETVITEL KOMPLEX
TÁMOGATÁSA

maradjon idő a stratégiára koncentrálni

Az operatív feladatok mellett nem jut ideje az alaptevékenységre koncentrálni?

ÜZLETI TERVEZÉS

Mindenkinek vannak átfogó elképzelései a vállalkozása jövőjéről. Szakértőink segítségével az átfogó elképzelésekből megalapozott üzleti terveket készítünk, amelyek – pontosan a cég átfogó ismerete következtében – reális és elérhető célokat fogalmaz meg, értelemszerűen az elérhető profit maximalizálása mellett.

ÜZLETIVTELI TANÁCSADÁS

Átfogó szemléletünkkel összhangban nem csak az inkubációban részesített induló cégeket, hanem az összes partnerünket professzionális üzletiviteli tanácsadással segítjük. Minden ügyfelünkre jut idő és odafigyelés – mint tudjuk „a Goldeneggs segít vállalkozni”.

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

A vállalkozások életét a legnagyobb mértékben a folyamatos operatív „elintézendő feladatok” keserítik meg. Ebben is legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni, pontosan az ügyfeleink tehermentesítése érdekében. Legyen szó munkavédelemről, üzemorvosról, vagy bármilyen kapcsolódó szolgáltatásról, megalapozott javaslatokkal támogatjuk ügyfeleinket, nagymértékben támaszkodva kialakított adatbázisunkra.

ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÁSA

segítség a bevétel növelésében is

Érzi a lehetőséget, hogy az árbevétel nőhetne, az ügyfélkör bővülhetne, de nem biztos abban, hogy mit kellene csinálni?

Azon ügyfeleink számára, akik nem rendelkeznek saját marketinges csapattal a Goldeneggs ebben is segít. Stratégiai partnerünk segítségével ezen a területen is
értéket tudunk teremteni.

Külcsín és a belbecs összhangja

Legyen szó logótervezésről, arculatról, designről – megoldjuk. Mivel az online jelenlét egyre fontosabb, ezért nálunk a professzionális honlapkészítés is alapértelmezett.

Marketing megalapozása

Természetesen mindenkinek vannak elképzelései az ügyfeleiről és a marketingről…
Hiszünk abban, hogy ezt lehet tudatosabban (és tudományosabban) csinálni.

Kampányok lebonyolítása

A lehetőség adott, a tervek megvannak. Már csak meg kell valósítani őket, gyakran itt szoktak jelentkezni a legnagyobb kihívások.

Az ügyfelek elvárásaival összhangban, folyamatos kooperáció mellett valódi értéket képviselő megoldásokat kínálunk.

Piackutatástól a szegmentáláson át a marketing stratégia megalkotásáig minden területen segít szakértői csapatunk.

Ezen a területen is tudunk segíteni, mind a kreatív anyagok elkészítésében, mind Facebook kampányok támogatásában, mind a Google-ban rejlő lehetőségek professzionális kihasználásában.

Nem dobozos termékek, hanem egyedi alkotások.